Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Skolrestaurangen

I vår skolrestaurangs fina tillagningskök lagar vi näringsriktig mat från grunden med god kvalitet.

Sallad på Lida förskola Sallad på Lida förskola Foto: Mostphotos

Frukost

För de barn som går på fritidshemmet och som önskar frukost, serveras sådan kl. 07.30 – 08.00.

Lunch och vikten av en bra måltid

Till lunch erbjuder vi en näringsrik varmrätt varje dag och för de elever som är i behov av specialkost serveras även sådan. Om ditt barn behöver annan kost än den ordinarie måste anmälan om sådan göras till skolan. Till alla måltider serveras mjölk, hårt bröd, bordsmargarin och generös salladsbuffé.

För allas trivsel arbetar vi för en god måltidsro där vi varvar gemensamma samtal med stunder av tystnad. Eleverna tar själva för sig av maten som serveras och vi uppmuntrar alla att äta av all mat som erbjuds. Hos oss är skollunchen viktig då vi vet att den har betydelse för elevens hälsa och välmående, samt gynnar koncentrationsförmågan, inlärningen och stämningen på skolan.

Kontakt

Inger Gill
Kökschef
08-606 72 83
inger.gasslandergill@haninge.se

Jenny Nell
Kokerska

Hatice Acaralp
Kokerska

 

Skolmaten idag

Höglundaskolans matsedel

Skolmaten.se
Skolmaten tillhandahåller en kostnadsfri webbplats och app där du kan se matsedlar för de flesta skolors restauranger. Appen heter Skolmaten och kan laddas ner till iPhone och Androidtelefoner.

Mer om skolmaten.se och deras app

Senast uppdaterad: 10 september 2018